Le Bonheur

Bonheur !
Dat noem ik nou geluk hebben, als je een paar handdoeken gaat ruilen in een van je favoriete winkeltjes en tegen een uniek exemplaar aanloopt. Soms heb je dat geluk en mag je het net uit Frankrijk aangekomen decoratie materiaal voor een leuk prijsje mee naar huis nemen.

'De Kom Aardewerk' is een van mijn pas ontdekte en meteen al favoriete winkeltje. Zij maken uniek aardewerk en hebben een heel assortiment prachtige handdoeken, tafel kleden , lopers en servetten van eigen fabrikaat. Allemaal met een Franse inslag.


Nieuw in de winkel was een prachtig bankje met daarop een grijze tafelloper, helemaal mijn smaak, daarop een prachtig grijs vergiet van het bekende Franse merk 'Comptoir de Famille" en een aantal emmertjes in alle maten. Decoratiemateriaal... en ongeprijst.

>

Na een snel telefoontje was de 'deal' snel gesloten en werden de handdoeken verruild voor het prachtige vergiet en het kleinste emmertje uit de serie. Achter in de winkel ook nog een zeepmandje meegenomen die nog op mijn verlanglijstje stond. Vivi le bonheur!


0 comments:

Post a Comment